Ateljé Hilda Matilda

Ateljé och Butik mellan Slätte och Älgarås här skapas det betong alster som jag gjuter och målar själv.

Skogens väsen och underbara personlig trollen.

Besök mej och butiken hemma på gården utanför Töreboda, i skogen mellan Slätte och Älgarås närmare bestämt. Här skapar jag betongalster som jag gjuter och målar själv: skogens väsen och djur, troll, drakar, älvor och annat oknytt!

Kanske är jag mest känd för mina personliga troll som efter önskemål kan efterlikna just “sin människa” och alltså är en perfekt personlig present! Många av mina alster har dessutom en särskild mening och är laddade med olika energier, till exempel Skyddsdrakarna som har ingjutna hjärtan för extra kärleksenergier och Riddarälvorna som ger energi och kraft till dem som har det tufft i livet. Även dessa alster är passande när du behöver personliga presenter för alla tillfällen.

När jag får tid över från betongalstrandet händer det ibland att jag målar en tavla eller gör om något gammalt till något nytt. Jag älskar att skapa och vara kreativ, och för mig är det ett sätt att leva!

kurser i betonggjutning Utöver att jag skapar betongalster själv håller jag även kurser i betonggjutning då och då. Dessa kurser är perfekta för dig som är intresserad av att lära dig grunderna i att gjuta i finbetong.

Har du några frågor eller är intresserade av att handla av mig är du välkommen att kontakta mig eller på Ateljé Hilda Matildas Facebook eller Instagram. Innan du hör av dig med din fråga kan du kolla in min hemsida. Där svarar jag på några av de frågor kunder ofta ställer till mig, och kanske finns svaret på din fråga där!

Varmt välkomna in till min lilla troll butik.

Asle ta stugby
Inget evenemang hittades!

Kontakta oss

Telefonnr: 073-529 94 27

Mail: vildahilda65@hotmail.com

Hemsida: www.hildamatilda.se

     

Adress

Lindåsen Trälleholm 46, 54592 Älgarås

58.780965, 14.272931

Asle ta stugby
Dela
Dela Sidan