Backgårdens Turism och Kultur

Backgårdens Turism & Kultur i Lavad – Charmiga stugor med dam utsikt, WiFi och nära Lidköping.

Utforska loppis, museum och naturstigar. Besök Läckö slott!”

Backgårdens Turism och Kultur

        

Backgårdens Turism & Kultur i Lavad, med rötter från 1600-talet, erbjuder stugor utrustade med eget kök, gratis WiFi och en charmig balkong med utsikt över vår miljö satsning med en fin dam och å som rinner ut.. Boendet är strategiskt placerat intill Lavads kyrka, och centrala Lidköping ligger endast 21 km bort.

Alla stugor på Backgårdens Turism & Kultur är utrustade med TV och ett eget dusch rum komplett med antingen badkar eller dusch. De flesta stugorna har dessutom ett fullt utrustat kök.

Denna historiska gård har även en loppmarknad och ett museum med docksamling och fyllt med antika skatter och gamla föremål.

Ingbritt och Bengt-Göran är redo att informera om turer längs de natursköna vandringslederna som sträcker sig över 1 km i närheten. För de som gillar grillning finns det även en grillplats på området.

Bada i Vättern inte allt för långt i från gården. Läckö slott, som har en anrik historia från 1200-talet, nås enkelt med en 40 minuters bilresa. Trollhättans flygplats ligger 40 km från Backgårdens Turism, vilket gör det till en bekväm plats att nå med flyg.

Varmt Välkomna!

Kontakta oss

Telefonnr: 0510-730 37 eller 0702-38 04 39

Mail: ingbritt2.johansson@telia.com

Hemsida: www.backgardens.se

  

Adress

Lavad Backgården 3, 530 30 Tun, Sverige

58.4181, 12.880086

Asle ta stugby
Asle ta stugby