Nostalgigaraget i Falköping

Nostalgigaraget i Falköping, ett lanthandel museum och en butik som visar en samling av samlarföremål, retro, antikt och loppis.

Nostalgigaraget i Falköping 

Retro – Antikt – Loppis

     

Välkommen till Nostalgiagaraget i Falköping, där ekot från det förflutna väcks till liv. Hemma hos Lennart och Helena Ek väntar en oas av samlarobjekt, retro, antikviteter och lite loppis.

När du kliver in i vårt anspråkslösa garage får du en resa tillbaka i tiden och en unik samling från 1920-talet till 1960-talet. Detta lantliga handelsmuseum ståtar med ett utsökt utbud av vintageförpackningar, fängslande reklamskyltar och till och med en kassadisk komplett med ett autentiskt kassaregister. Varje föremål inom våra väggar har omsorgsfullt valts ut och bevarats med kärlek, så att du verkligen kan uppleva känslan av svunna tider.

Nostalgigaraget i Falköping - Vy lanthandelmuseum

Oavsett om du är en historieentusiast, en nyfiken utforskare eller bara söker efter en nostalgisk resa eller fynd, erbjuder Nostalgiagaraget en oförglömlig resa in i det förflutna. Ring oss gärna innan ditt besök eller kom förbi under våra spontana öppettider. Håll utkik efter skyltarna med pilar längs huvudvägen som leder dig raka vägen till Nostalgiagaraget.

Varmt Välkomna

Kontakta oss

Telefonnr: 0736-22 62 40

Mail: janlennartek@gmail.com

Adress

Sten Sturegatan 26, 521 32 Falköping, Sverige

58.178861, 13.560219

Asle ta stugby