O’Learys i Falköping

Amerikansk mat, sport och underhållning.

Upplev kvartersbaratmosfär, klassisk amerikansk och texmex-mat. Oavsett ålder, alla välkomna för god mat och sport.

Upptäck vårt breda utbud, från snacks till veganska rätter. En komplett upplevelse väntar på dig hos O’Learys

 O’Learys

         

VÄLKOMMEN TILL O’LEARYS – FALKÖPING

På Sankt Olofsgatan i centrala Falköping (Ströget) hittar ni O’Learys, en plats där ni kan njuta av en läcker restaurangmeny med säsongens drycker.

Följ sportevenemangen på våra stora TV-skärmar och dansa till trubadurer eller disco-musik antingen i vår källare eller ute på terrassen.

Oavsett ålder är alla välkomna att ta del av god mat och sportevenemang hos oss.

O’Learys är en informell evenemangsrestaurang i samma anda som en kvartersbar i Boston, vart än du befinner dig. Vi strävar efter att erbjuda våra gäster en komplett upplevelse genom en kombination av sport, amerikansk mat, en genomtänkt atmosfär och en vänlig stämning med musik och annan underhållning.

Vårt koncept vänder sig till en bred målgrupp, både privatpersoner och företagare. Vi låter oss inspireras av USA, en nation som representerar en mångfald från hela världen. I synnerhet i Boston, en av Nordamerikas äldsta städer, har blandningen av människor, sport och smaker skapat något unikt som sammanfattas i ett enda ord: Boston. I stadens många sportbarer kan du verkligen känna atmosfären, en stämning så intensiv att du nästan kan ta på den. Vi serverar utsökt mat som hämtar inspiration från olika delar av världen. Som gäst på O’Learys kommer du att få uppleva detta på nära håll.

Njut av klassisk amerikansk och texmex-mat, tillagad med färska och högkvalitativa råvaror. Vårt varierade utbud sträcker sig från snacks och sallader till rejäla måltider för den hungrige. Dessutom finns alltid vegetariska och veganska alternativ tillgängliga.

Samla dina stämplar

Gratis att redigera sig ⇓

Inget i Kalendern

Kontakta oss

Tel: 0515-644000

Mail: falkoping@olearys.se

Hemsida: www.olearys.se/falkoping

Adress

Sankt Olofsgatan 26 Falköping

58.167783, 13.553835