Sirvoy ett komplett Bokningssystem

Sirvoys Bokningssystem hjälper erat hotell, vandrarhem, pensionat, B&B, stugor och lägenheter att koppla ihop det med era bokningsportaler.

Så bra.

När jag själv drev mitt Vandrarhem Gudhems Hjärta så använde jag detta bokningssystem så himla bra att koppla ihop med mina bokningsportaler.

Så som Booking.com, Hotels.com, Expedia.se m.m.

Så jag hade full koll på vilka rum som var lediga. Jag slapp att gå till varje portal för att avboka rum när dom blev bokade.

Detta skötte Sirvoys åt mig för en rimlig kostnad, för tid är ju pengar.

Har även Svensktalande support.

Passar till er som har hotell, motell, vandrarhem, pensionat, bed and breakfast, stugor och lägenheter.

Testa ni med.

Registrera dig för ditt gratis prov. nedan ⇓

Från 199 kr/mån

Alla verktyg ni behöver för att ta hand om er anläggning

Sirvoy är ett bokningssystem som fungerar till alla typer av boende: hotell, motell, vandrarhem, pensionat, stugor och lägenheter. Era bokningar är lätta att komma åt oavsett tid och plats. Inga installationer eller uppdateringar behövs.

Direktbokningar på er hemsida utan provision

Acceptera bokningar via er hemsida inom några minuter. Sirvoys hotellbokningsmotor gör det lättare för era gäster att boka online med vilken enhet som helst. Det tas inte ut någon som helst provision för bokningar. Det är ju trots allt er egen hemsida, eller hur?

Lägg bara till vår lilla kodsnutt på er hemsida och börja ta emot bokningar direkt!

Direktkopplingar till alla större bokningskanaler och samlingsplatser för resor

Idag görs de flesta hotellbokningar via bokningskanaler online (OTAs). Sirvoy ger er möjlighet att enkelt nå miljoner potentiella gäster.

Ni behöver aldrig mer uppdatera manuellt. Ni sparar tid med Sirvoys dubbelriktade synkronisering med alla viktiga bokningssajter som automatiskt håller er tillgänglighet och era bokningar aktuella.

Shares
Share This