skAPA KULtur konst och ram

Upptäck ett brett utbud av konsttillbehör hos skAPA KULtur konst & ram i Skaraborg, Falköping.

För konstnärer på alla nivåer.

skAPA KULtur konst och ram – Butik – Webbshop

          

På skAPA KULtur konst & ram tror vi att kreativitet inte känner några gränser. Oavsett om du är en nybliven konstnär som utforskar din kreativitet eller en erfaren virtuos som letar efter de finaste tillbehören, har vi det du behöver. Vårt noggrant utvalda sortiment av konsttillbehör vänder sig till konstnärer på alla nivåer och ser till att du har allt du behöver för att förverkliga dina visioner.

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av kända varumärken, inklusive Winsor & Newton, Royal Talens, Bruynzeel, Arches, Promarker, Amsterdam, Van Gogh, Posca, Uni Pin och många fler. Med skAPA KULtur konst & ram kan du lita på att kvaliteten på dina material kommer att matcha dina briljanta idéer.

Vår butik ligger i hjärtat av Falköping och välkomnar dig med sin mysiga atmosfär och kunniga personal. När du kliver in på gågatan i centrum står våra dörrar öppna, redo att ge dig personlig vägledning och hjälp. Vi är alltid ivriga att dela med sig av sin expertis och hjälpa dig att hitta de perfekta verktygen för att släppa loss din kreativitet.

Men vi förstår att livet ibland kan vara hektiskt, och att besöka vår fysiska butik kanske inte alltid är möjligt. Därför har vi skapat en onlinebutik, www.skapakultur.se, där du kan bläddra bland och köpa vår omfattande kollektion från bekvämligheten av ditt eget hem. Det är vårt sätt att se till att konst är tillgängligt för alla, oavsett var de befinner sig.

För att hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna, kampanjerna och konstnärlig inspiration, se till att följa oss på Facebook och Instagram. Vårt användarnamn är @skapakultur, och vi älskar att dela vår passion för konst med vår community. Våra sociala mediekanaler är fulla av kreativ energi och innehåller allt från hjälpsamma handledningar och artist spotlights till spännande produktlanseringar.

På skAPA KULtur konst & ram är vi inte bara en butik; vi är ett levande nav där konstnärer kan mötas, lära sig och växa. Följ med oss på denna konstnärliga resa, där varje penseldrag och varje blyertsstreck har kraften att uttrycka dina innersta tankar och känslor. Låt din fantasi sväva och låt skAPA KULtur konst & ram vara din pålitliga följeslagare på vägen.

Om oss som ÄR skAPA KULtur konst & ram

Vi, Aaza [Åsa] och Christer, träffades 1988 på en konstnärsskola som gick under allmänna namnet ”Bildskolan”. Vi är två kreativa och skapande människor som vill sprida kreativitet även till andra. Vårt yrkesverksamma liv har spenderats inom foto/tryckeribranschen för Aazas del och järnvägsbranschen för Christers.

Skapande har skett på fritiden fram till 2008 då vi öppnade skAPA KULtur i Falköping. De första åren har butiken varit Aazas största fokus medan Christer har fokuserat mest på järnvägen.

Sedan 2020 har skAPA KULtur också varit Christers sysselsättning på halvtid då han ansvarar för inramningar. Den andra halvan är kvar som obunden järnvägskonsult och lokförare.

Vi fortsätter men att sprida kreativitet genom skAPA KULtur och välkomnar redan kreativa och de som önskar bli till oss på skAPA KULtur!

Asle ta stugby

Kontakta oss

Telefonnr: 073-234 89 94

Mail: info@skapakultur.se

Hemsida: www.shop.skapakultur.se/sv/

  

Adress

Storgatan 20A, Falköping, Sweden

58.161586, 13.55288

Asle ta stugby