Vedeldspizzan – Pizzatruck

Njut av en vedeldad pizza gjord på de finaste råvarorna i Sverige!

Vår pizzatruck gör det enkelt att njuta av en god vedeldad pizza tillsammans med dina vänner eller kollegor.

Vedeldspizzan – Pizzatruck

Vedeldad pizza

       

Vedeldspizzan gör det möjligt att uppleva pizza bakad i en äkta italiensk vedeldad ugn här i Sverige! Denna unika pizzeria upplevelse är tillgänglig för anställda eller dina vänner. Det är alltid festligare med en nybakad vedugnspizza på plats, oavsett om det är ett företags event, en födelsedag, ett firande eller ett evenemang!

Vi använder de goda råvarorna för att göra vår pizza och vi bakar den i en vedeldad ugn importerad från Italien. De bästa ingredienserna kombineras med kärlek för att servera dig den bästa pizzan, vilket ger en unik blandning av arom, smak och knaprigt spröd yta.

Vad är det som gör vår pizza så speciell? Vi har utformat lastbilen med stora fönster så att alla kan se hur vi gör pizzan och hur pizzaugnen fungerar så att du kan se vad vi gör. Du kommer inte att bli besviken på din pizza.

Sugen på att veta mer om vår smak, kika gärna på vår meny.

Vart befinner vi oss: Vi kör ut vår pizzatruck till er! Vår foodtruck rör sig i området runt Göteborg, Borås, Alingsås, Skövde, Uddevalla, Vårgårda, Herrljunga..mm. plus att vi utför cateringuppdrag även i Stockholm.

Asle ta stugby

Kontakta oss

Telefonnr: 073-096 13 08

Mail: vedeldspizzan@gmail.com

Hemsida: www.vedeldspizzan.se

  

Adress

Herrljunga, Sverige 52430

Orter vi besöker 

Göteborg, Borås, Alingsås, Skövde, Uddevalla, Vårgårda, Herrljunga, Stockholm + angränsade orter.

Asle ta stugby