Vistaholms Byggnadshantverk

KULTURBÄRARE MED GEDIGEN KOMPETENS
Vistaholms Byggnadshantverk vårdar och restaurerar det säregna som varje gammal byggnad besitter. Och med vår kunskap bidrar vi till förståelse och respekt för det genuina.

Vistaholms Byggnadshantverk – Hantverksanna

          

Anna Johansson är traditionell trähantverkare, skogsägare och magister inom allmän kulturvård och lever med naturen i sitt yrke.

Uppdragen är både med yxan i handen likväl i projekteringar och förstudier. Från restaureringar , rekonstruktioner och  kunskapsförmedling till kvalitetssäkring utav hantverk.  På Vistaholm driver hon sitt företag Vistaholms Byggnadshantverk, utanför Falköping där hon förutom skördar sin halm till stråtak säljer linoljeprodukter och håller linolje kurser.

Kurser som vi anordnar:

Måla ditt hus med linoljefärg! Linolja är logiskt och hållbart som underhållsbart. Gå en grundkurs där vi förenar teoretisk och praktisk kunskap.

INNEHÅLL

Linolja är logiskt och hållbart som underhållsbart!

Kursen syftar till att ge förståelser för linoljas tekniska funktion och linoljefärgens uppbyggnad och beteende mönster.

Du kommer få lära dig fördelarna med linolja och linoljefärg och förstå skillnaderna mellan olika typer av linolja och när du skall använda dom.

Under kursen går jag igenom värdet av förarbete, underlag och målningsteknik. Vi kommer även linoljeimpregnera. Avslutningsvis går vi igenom penselvård och verktyg.

Vill du köpa linolja och färg eller material efter kursen, finns det på plats här på Vistaholm.

Länk till min hemsida med kurserna

Produkter som vi säljer / uthyrning

-Linoljor, linoljefärg och såpor från Selder & company.

-Penslar,  biologiskt färgborttagningsmedel, skurtrasor av lin.

-Uthyrning av kittlampa , speedheater, golvrondell till tvätt och oljning av altan och bryggor.

-Långhalm till halmslöjd eller löspressade halmbalar samt höbalar med fint ängshö.

Vill du köpa eller hyra nåt? Kontakta då anna via hemsidan eller kontakt@vistaholm.com Kurser boka via hemsidan www.vistaholm.com

Selders oljor och färger är underhållsbara och du kan med enkla åtgärder se till att ytor behandlade med dem fortsätter vara slitstarka och fina, utan att behöva göra om arbetet från börjar. Produkter framställs med oljor som de utvinner ur linolja genom en unik raffineringsprocess med en modern processteknik som har sitt ursprung i en metod från linoljefärgens glansdagar.

Asle ta stugby
Inget i Kalendern
Asle ta stugby

Kontakta oss

Telefonnr: 070-220 24 16

Mail: info@vistaholm.com

Hemsida: www.vistaholm.com

  

Adress

VISTAHOLM, 521 53 Floby, Sverige

58.098937, 13.3048

Asle ta stugby