Billingens Stugby & Camping Skövde

Billingens Stugby och Camping i Skövde, erbjuder boende nära naturen och centrala Skövde.

Upptäck Billingens fritidsområde med alla aktiviteter, Boka Konferensen här.

Billingens Stugby & Camping Skövde

                

Billingens stugby & camping erbjuder drygt 100 campingtomter, vandrarhem, stugor samt konferens och festlokal.

Billingen heter Skövdes ”stadsberg” och här ligger Billingens fritidsområde i ett naturskönt område med ett flertal aktiviteter inom gångavstånd som te.x tempererat utomhusbad, konferenshotell, motionsspår, konstfryst bandybana, slalombacke och längdskidspår med konstsnö samt fiskesjö. Här, mitt i centrum av alla aktiviteter ligger Billingens stugby & camping.

Vi har öppet året runt.

Stugor

Alla våra stugor är rejäla timmerstugor i hög kvalité. Med naturen precis runt knuten så får du avkoppling bara du går utanför dörren. Bilen parkerar du intill stugan på grusad plats.

Vandrarhem

Det finns totalt 18 bäddar i bl.a. tvåbäddsrum med egen dusch, toalett och TV på rummet. Vandrarhemmet har en hög standard med möjlighet till självhushåll och köksutrustning. Parkering finns framför vandrarhemmet.

Camping

Servicebyggnaden har kaklade hygienutrymmen fördelade på dam och herr. Avskilda låsbara duschar, toaletter samt skötbord på både dam och herr. Självklart finns en stor handikapptoalett med dusch. Vi har en tvättstuga med tvättmaskiner och torktumlare som går att boka i receptionen.

I det gemensamma köket finns spisar med ugn samt mikrovågsugn och kaffebryggare. Det finns ett hundratal uppmärkta och numrerade El-platser med antingen 10 eller 16 amperes elanslutning. Platserna är plana med grus för husvagn och husbil, och med gräs till förtältet. Parkering finns precis intill.

Konferens eller Festlokal

Lokalerna är mycket lämpliga för träningsläger, utbildningar eller privata fester. Varje lokal rymmer 30-40 personer (max 50 totalt).

Lokalen är ljus med mycket fönster och har en öppen planlösning och har ni behov av två rum så kan ni även sitta i matsalen.

Det finns en mysig spiskamin, fullt utrustat ”storkök” med bland annat kaffebryggare, snabbdiskmaskin, porslin samt toaletter och egen ingång.

Konferenslokalen är utrustad med anteckningsblock, pennor, whiteboard, projektorduk, projektor och overheadprojektor. Det finns även en ljudanläggning och Wi-Fi.

Varmt välkomna till oss på Billingens Stugby och Camping

Kontakta oss

Telefon: 0500-47 16 33

Mail: info@billingensstugby.se

Hemsida: www.billingensstugby.se

Adress

Alphyddevägen 541 33 SKÖVDE

58.406417, 13.818719