Kontakta

Vi strävar efter att göra LokalHelhet.se till en plattform där vi gemensamt blir synliga och samarbetar över hela Sverige, oavsett kommungränser.

Oavsett om du är företagare, privatperson, förening, café, restaurang, butik, hotell, pensionat eller något annat är du välkommen att vara en del av gemenskapen.

Tillsammans presenterar vi oss på en enda sida med kartöversikt för att underlätta för besökaren att hitta det de söker.

I vår På Gång Kalender kan du delta kostnadsfritt. Om du vill dela med dig av bilder eller texter om sevärdheter runt om i Sverige är du välkommen att skicka ett mail till mej.

Medverka på hemsidan

Här kan erat företag eller förenings synas tillsammans med andra.

Det ska vara prisvärt att samverka över komungränserna. Läs mer hur Lokal Helhet kan hjälpa er.

Kontakta Lokal Helhet

Maria Wahlström / Lokal Helhet

Jag är en person som brinner för att främja samverkan och synlighet. Att utforska intressanta detaljer och skapa webbsidor är något jag älskar och engagerar mig i.

Mitt stora intresse ligger inom Lokal Helhet / Sverigeshopping, och jag trivs med att stödja andra företag att nå ut till sina kunder.

Tidigare har jag erfarenhet av att driva Gudhems Hjärta, en butik som inkluderade loppis, café och vandrarhem. Dessförinnan arbetade jag som telefonförsäljare med olika uppdrag, vilket har bidragit till en bred erfarenhetsbas.

Min familj består av min man och två vuxna döttrar, vår fyrbenta vän Chilli och två katter.

Denna sida är bygg med..

Annons
Divi WordPress Theme

Har fått hjälp att fylla hemsidan med historiska platser ⇓

♦ Hans Menzing

♦ Bo Adriansson

♦ Lars Bägerfeldt