Dagens Lunch – Flämslätt Stifts- och Kursgård

Lunchmeny V.20

Måndag 12/5

Tempurafriterad torsk med citron- kaprisdipp, syrade grönsaker och dillsmörad potatis.

Coq au vin på kycklinglår, rödvin, timjan, svartrökt fläsk, morot, champinjon  och potatispuré.

 

Tisdag 13/5

Tempurafriterad torsk med citron- kaprisdipp, syrade grönsaker och dillsmörad potatis.

Persilja & baconjärpar med mild Dijon sås, rostade morötter och palsternackspurè.

 

Onsdag 14/5
Serveras mellan kl. 12-13

Smörstekt makrillfilé med gräddkokt bladspenat och delikatesspotatis.

Dansk fläskstek med krämig äppelsås, rödkål och brynt potatis.

 

Torsdag 15/5

Smörstekt makrillfilé med gräddkokt bladspenat och delikatesspotatis.

Grillat majskycklingbröst med mörk kycklingfond och kantarellrisotto.

 

Fredag 16/5

Havets Wallenbergare med sauce Verte, ångade grönsaker och krossad potatis.

Rödvinsbrässerad oxkind  med potatispuré smaksatt med vårlök & Sveciaost.

Serveras måndag – fredag kl. 12-14

Förutom onsdag då lunchen serveras 12-13.

Pris: 165:- 

Finns alltid även ett vegetariskt alternativ.

Soppa samt stor salladsbuffé, bordsvatten, lättöl, smör, bröd, kaffe & kaka.

 

Beställ vår smörgåstårta

 

Flämslätt Stifts- och Kursgård
541 97 Lerdala
info@flamslatt.se
0511-304 40

Dela
Dela