Lunchmeny V.20
Måndag 12/5
Tempurafriterad torsk med citron- kaprisdipp, syrade grönsaker och dillsmörad potatis.
Coq au vin på kycklinglår, rödvin, timjan, svartrökt fläsk, morot, champinjon och potatispuré.
Tisdag 13/5
Tempurafriterad torsk med citron- kaprisdipp, syrade grönsaker och dillsmörad potatis.
Persilja & baconjärpar med mild Dijon sås, rostade morötter och palsternackspurè.
Onsdag 14/5
Serveras mellan kl. 12-13
Smörstekt makrillfilé med gräddkokt bladspenat och delikatesspotatis.
Dansk fläskstek med krämig äppelsås, rödkål och brynt potatis.
Torsdag 15/5
Smörstekt makrillfilé med gräddkokt bladspenat och delikatesspotatis.
Grillat majskycklingbröst med mörk kycklingfond och kantarellrisotto.
Fredag 16/5
Havets Wallenbergare med sauce Verte, ångade grönsaker och krossad potatis.
Rödvinsbrässerad oxkind med potatispuré smaksatt med vårlök & Sveciaost.
Serveras måndag – fredag kl. 12-14
Förutom onsdag då lunchen serveras 12-13.
Pris: 165:-
Finns alltid även ett vegetariskt alternativ.
Soppa samt stor salladsbuffé, bordsvatten, lättöl, smör, bröd, kaffe & kaka.
Beställ vår smörgåstårta
Flämslätt Stifts- och Kursgård
541 97 Lerdala
info@flamslatt.se
0511-304 40