Lunchmeny V.45
Måndag 4/11
Stekt strömmingsflundra med pepparrot, gräslök, dillcrème, rårörda lingon och potatispuré.
Småländska isterband med persiljestuvad potatis och sauté på rödbeta & kapris.
Vegetariskt alternativ.
Tisdag 5/11
Stekt strömmingsflundra med pepparrot, gräslök, dillcrème, rårörda lingon och potatispuré.
Raggmunk med stekt rimmat fläsk och lingon alt. löksås och kokt potatis.
Vegetariskt alternativ.
Onsdag 6/11
Spenat & västerbottenostgratinerad sejfilé med vitvinssås smaksatt med grov senap och dillkokt potatis.
Lasagne al forno med tomat, basilika och mozzarellasallad.
Vegetariskt alternativ.
Torsdag 8/11
Spenat & västerbottenostgratinerad sejfilé med vitvinssås smaksatt med grov senap och dillkokt potatis.
Pannbiff med steksky, öl brässerad lök, rårörda lingon och brynt potatis.
Vegetariskt alternativ.
Fredag 9/11
Fiskgryta på lax & kummel med fänkål, saffran, vitvin & grädde samt delikatesspotatis.
Brässerad oxkind med rödvin, timjan och vitlök och potatispuré smaksatt med lagrad Svecia
Vegetariskt alternativ.
Samt kaffe och liten dessert!
Serveras måndag – fredag kl. 12-14
Pris: 155:-
Soppa samt stor salladsbuffé, bordsvatten, lättöl, smör, bröd, kaffe & kaka.
Beställ vår smörgåstårta
Flämslätt Stifts- och Kursgård
541 97 Lerdala
info@flamslatt.se
0511-304 40