Dagens Lunch – Flämslätt Stifts- och Kursgård

Lunchmeny V.45

 

Måndag 4/11

Stekt strömmingsflundra med pepparrot, gräslök, dillcrème, rårörda lingon och potatispuré.

Småländska isterband med persiljestuvad potatis och sauté på rödbeta & kapris.

Vegetariskt alternativ.

 

Tisdag 5/11

Stekt strömmingsflundra med pepparrot, gräslök, dillcrème, rårörda lingon och potatispuré.

Raggmunk med stekt rimmat fläsk och lingon alt. löksås och kokt potatis.

Vegetariskt alternativ.

 

Onsdag 6/11

Spenat & västerbottenostgratinerad sejfilé med vitvinssås smaksatt med grov senap och dillkokt potatis.

Lasagne al forno med tomat, basilika och mozzarellasallad.

Vegetariskt alternativ.

 

Torsdag 8/11

Spenat & västerbottenostgratinerad sejfilé med vitvinssås smaksatt med grov senap och dillkokt potatis.

Pannbiff med steksky, öl brässerad lök, rårörda lingon och brynt potatis.

Vegetariskt alternativ.

 

Fredag 9/11

Fiskgryta på lax & kummel med fänkål, saffran, vitvin & grädde samt delikatesspotatis.

Brässerad oxkind med rödvin, timjan och vitlök och potatispuré smaksatt med lagrad Svecia

Vegetariskt alternativ.

Samt kaffe och liten dessert! 

 

Serveras måndag – fredag kl. 12-14

Pris: 155:-

Soppa samt stor salladsbuffé, bordsvatten, lättöl, smör, bröd, kaffe & kaka.

Beställ vår smörgåstårta

Flämslätt Stifts- och Kursgård
541 97 Lerdala
info@flamslatt.se
0511-304 40

Dela
Dela