Hällstad Islandshästar – Turridning

Följ med oss på Hällstad Islandshästar – Turridning i Ulricehamn på ett oförglömligt upplevelse i naturen.

Nybörjare som erfaren ryttare är Välkomna.

Hällstad Islandshästar – Turridning

             

Välkommen till Hällstad Islandshästar – Turridning! Gör dig redo för ett oförglömligt upplevelse som kombinerar naturens skönhet, ridningens spänning och glädjen att spendera tid med dina nära och kära.

Beläget i hjärtat av Hällstad Kronogård, en traditionell jord- och skogsbruksfastighet, ger vårt företag dig den ultimata turridningsupplevelsen.

Men det som skiljer oss från resten är vårt engagemang för personliga upplevelser. På Hällstad Islandshästar tror vi att ridning är det bästa man kan göra tillsammans med dem man känner och älskar. Det är därför vi aldrig blandar okända sällskap på våra turer. Oavsett om du rider med dina vänner eller din familj har våra turer plats för en till tolv personer, vilket garanterar att du har den perfekta gruppstorleken för en intim och minnesvärd upplevelse.

Och det bästa av allt? Vi har öppet varje dag året runt, så oavsett när du är sugen på ett äventyr på hästryggen har vi något för dig. Från vår entimmes ”provtur” till heldagsturer som sträcker sig från kl. 9.30 till 17.00 erbjuder vi en rad alternativ som passar alla scheman och nivåer av riderfarenhet. Dessutom har vi en mängd andra attraktiva paket som är utformade för att tillgodose behoven hos hela familjen och alla tillfällen.

Så oavsett om du är en erfaren ryttare eller en nybörjare som vill doppa tårna i ridningens värld, är Hällstad Islandshästar – Tour riding det perfekta resmålet för dig. Vår serviceinriktad personal och våra vänliga islandshästar är redo att ta dig med på en spännande resa fylld av hisnande natur, oförglömliga ögonblick och fina minnen.

Gör dig redo att skapa minnen som varar livet ut. Besök vår sida för att ta del av våra paketerbjudande vi har till er. Boka din tur med Hällstad Islandshästar – Turridning idag och låt upplevelsen börja!

De flesta av våra gäster är ovana ryttare.
Vi har inga vikt eller åldersgränser , men vill veta om det är barn eller tyngre gäster med i sällskapet.

Bed & Breakfast

Om du önskar boende kan du bo i en av våra vackra flygelbyggnader på Hällstad Kronogård. Här finns fyra dubbelrum, en mysig glasveranda, modernt kök och andra bekvämligheter. Du kan välja att hyra hela huset eller boka per rum som Bed & Breakfast. Gården ligger i närheten av Ulricehamns slalombacke, livsmedelsbutiker och bad- och fiskesjö.

 

Hällstad Islandshästar - Turridning

Kontakta oss

Telefonnr: 0702-26 97 95

Mail: birgitta@turridningar.se

Hemsida: www.turridningar.se

  

Adress

Älmestad 107, Älmestad, Sverige

57.906464, 13.340975

Asle ta stugby