High Chaparral

Kliv in i High Chaparrals värld och upplev vilda västern som aldrig förr.

Fördjupa dig i teaterföreställningar, salooner och fascinerande hjältar och skurkar.

Boka din oförglömliga upplevelse redan idag.

High Chaparral – Vilda västern – Äventyr

Säsongsöppet se hemsidan 

                 

Välkommen till High Chaparral, där äventyret väntar! Vi tror att livet handlar om upplevelser, och vi är här för att ge dig en oförglömlig upplevelse.

Våran passionerade personer som är dedikerade till att skapa en värld full av teaterföreställningar, fascinerande hjältar och skurkar, salooner med god mat och dryck och massor av andra upplevelser som kommer att transportera dig till en annan tid och plats. Vi är stolta över vår förmåga att väcka Vilda Västern till liv, och vi är glada över att få dela den upplevelsen med dig.

När du kliver in i vår värld kommer du att känna solen i ansiktet och ditt hjärta rusa när du ser en duell bara några sekunder bort. Du kommer att förflyttas till en tid då stövlar och krutvapen var ett sätt att leva, och du kommer att känna dig som en riktig cowboy eller cowgirl. Våra skådespelare är stolta över att ge liv åt vilda västern på ett sätt som är både autentiskt och spännande.

På High Chaparral anser vi att livet ska vara ett äventyr. Så sätt på dig stövlarna, sadla upp hästen och gör dig redo att uppleva vilda västern som aldrig förr. Vi kan inte vänta på att få träffa dig!

Asle ta stugby

Kontakta oss

Växel: 0370-827 00

Restaurang Diligensen: 0370-827 91

Campingen: 0370-827 44

Mail: info@highchaparral.se

Hemsida: www.highchaparral.se

   

Adress

330 33 Hillerstorp

57.26305, 13.82763

Asle ta stugby
Dela
Dela