Konst på Karlsfors – Konstnärer – Ateljé

Konst på Karlsfors som ligger ett stenkast från Silverfallet.

Kom och inspireras av färg och form i våran Ateljé som våra konstnärer har arrangerat.

Här kan ni besökare finna lugn och inspiration till köp av underbara konstverk som Konstnärerna visa upp tillsammans i det gamla svinstallet och turas om att välkomna er under helgerna.

Initiativtagare till utställningen och föreningen är Malin Andersson. Visionen har från start varit att ha så varierande konst som det är möjligt utan att tappa kvalitet. Detaljerna är viktiga för oss och något vi arbetar mycket med.

Vi vill framhäva allas konst på bästa möjliga sätt.

STÄLL UT I ARBETARLÄNGAN

En gammal arbetarbostad, rustikt och vackert utan el och vatten. Här bjuder vi in konstnärer och hantverkare, (tavlor, skulptur, smycken, kläder, virkat, stickat, smide etc.) att visa upp sitt skapande under en veckas tid i en av lägenheterna. Du är välkommen att boka ett eller flera rum när det passar dig och dela med dig av dina verk till Karlsfors och Silverfallets alla besökare. Lägenheten består av fyra rum och du ställer ut i ett av dom.

Givetvis får du gärna bli medlem enbart för att stötta vårt arbete att nå ut till fler med konsten och samtidigt uppmuntra till att komma ut i det vackraste konstverket av dom alla – naturen. Besök vår hemsida.

Lindbloms Blomsterhandel
Adress

Karlsfors Gård, 540 17 Lerdala, Sverige

58.495124, 13.743982

Dela
Dela Sidan