Vecka 43
Måndag
Köttfärslimpa med rostad potatis, gräddsås, pressgurka och rårörda lingon
Panerad flundra med kokt potatis, tartarsås, ärtor och citron
Tisdag
Stekt fläsk med kokt potatis, löksås och rårörda lingon
Panerad flundra med kokt potatis, tartarsås, ärtor och citron
Onsdag
Pyttipanna med stekt ägg senapscrème, inlagda betor och salt gurka
Panerad flundra med kokt potatis, tartarsås, ärtor och citron
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk serveras med senap
Stekt sej med räkor, potatispuré, Haricots Verts och vitvinssås
Fredag
Pulled pork med ris, picklad lök och rostad vitlöks aioli
Stekt sej med räkor, potatispuré, Haricots Verts och vitvinssås
Veckans Special
Friterad pannoumi, sojabönor, bulgur, morotslaw och sirashamajo
_______________________
HELGLUNCH V.42
LÖRDAG OCH SÖNDAG
Porterstek med kokt potatis, ljuvlig gräddsås, gelé och brysselkål
Rimmad torsk med blåmusslor, kokt potatis och champagnesås
Risotto med svamp och grönkål
(Vegetarisk)
175kr
Serveras måndag-fredag 11.30 – 14.00
Inkl. salladsbuffé, dryck, smör, bröd, kaffe & kaka.
145 kr
(Take Away – 125 kr)
Helglunch
Serveras lördag-söndag 12.00-15.00
Inkl. sallad, bröd, smör, kaffe & kaka
175 kr
(Take Away – 165 kr)
____________________________________________________________________
Vilangatan 4, 532 37 Skara | +46 (0)511 – 31 00 00 | info.konst@julahotell.se