Dagens lunch v.48
Måndag
Kökets fiskgratäng med räkor, dill och cocktailtomater serveras med potatispuré
Chili con carne serveras med vitlökscrème fraiche, nachochips och ris
Tisdag
Pumpafröbakad kummel med morotstzaziki och potatisstomp
Stekt fläsk från Skövde serveras med raggmunk och lingon
Onsdag
Ostbakad sej med tomat-och basilikasås serveras med kokt potatis
Grillad kycklinglår serveras med lime-och chilicrème samt papadums och grönsakscouscous
Torsdag
Stekt spätta med västkuströra och citronpotatis
Ölbräserad fläskkarré med äpple och pepparrot serveras med sötpotatis
Fredag
Ugnsbakad kolja med currysås serveras med potatis-och blomkålspuré
Örtbakad fläskfilé med rostad vitlökssås serveras med råstekta purjolökpotatis
Veckans Special
Pasta med ädelostsås, friterad persilja samt bakade cocktailtomater
_______________________
HELGLUNCH V.48
Wallenbergare med skirat smör, ärtor och potatispuré
eller
Spenat-och fetaostbakad kummel med tomatsås samt potatispuré
eller
Svamprisotto med tryffel och friterad grönkål
Inkl. sallad, bröd, smör, kaffe & kaka
175kr
Serveras måndag-fredag 11.30 – 14.00
Inkl. salladsbuffé, dryck, smör, bröd, kaffe & kaka.
140 kr
Helglunch
Serveras lördag-söndag 12.00-15.00
Inkl. sallad, bröd, smör, kaffe & kaka
175 kr
Seniorlunch
Serveras mellan kl. 13.00–14:00
120 kr
____________________________________________________________________
Vilangatan 4, 532 37 Skara | +46 (0)511 – 31 00 00 | info.konst@julahotell.se