Lunch – Skara Konsthotell / Jula Hotell

Vecka 43


Måndag

Köttfärslimpa med rostad potatis, gräddsås, pressgurka och rårörda lingon

Panerad flundra med kokt potatis, tartarsås, ärtor och citron

Tisdag

Stekt fläsk med kokt potatis, löksås och rårörda lingon

Panerad flundra med kokt potatis, tartarsås, ärtor och citron

Onsdag

Pyttipanna med stekt ägg senapscrème, inlagda betor och salt gurka

Panerad flundra med kokt potatis, tartarsås, ärtor och citron

Torsdag

Ärtsoppa med fläsk serveras med senap

Stekt sej med räkor, potatispuré, Haricots Verts och vitvinssås

Fredag

Pulled pork med ris, picklad lök och rostad vitlöks aioli

Stekt sej med räkor, potatispuré, Haricots Verts och vitvinssås

Veckans Special

Friterad pannoumi, sojabönor, bulgur, morotslaw och sirashamajo

_______________________

HELGLUNCH V.42

LÖRDAG OCH SÖNDAG

Porterstek med kokt potatis, ljuvlig gräddsås, gelé och brysselkål

Rimmad torsk med blåmusslor, kokt potatis och champagnesås

Risotto med svamp och grönkål
(Vegetarisk)

175kr

Serveras måndag-fredag 11.30 – 14.00
Inkl. salladsbuffé, dryck, smör, bröd, kaffe & kaka.

145 kr

(Take Away – 125 kr)

Helglunch
Serveras lördag-söndag 12.00-15.00
Inkl. sallad, bröd, smör, kaffe & kaka

175 kr

(Take Away – 165 kr)

____________________________________________________________________

Vilangatan 4, 532 37 Skara | +46 (0)511 – 31 00 00 | info.konst@julahotell.se

Dela
Dela