Lunch – Restaurang Orangeriet Skövde

Orangeriet v. 16

Lunch

Måndag – Fredag 11.30 – 13.30
139:- / person Take Away 129:-

Måndag

Grönt
Gratinerad gnocchi med lagrad ost, rucola, tofu och stekta tomater

Skönt
Långkörd karré med äppelcidersås, lökfräs, potatismos och äppelchutney

-Nyttigt 410 kcal-
Fiskgryta ”massaman curry” med broccoli, spenat, basmatiris och salladslök

Tisdag

Grönt
Rotselleriplättar med lingon, stekt champinjon och rökt grädde

Skönt
Kycklingsteak ”Teriyaki” med sesamstekta grönsaker, basmatiris, koriander och lime

-Nyttigt 410 kcal-
Fiskgryta ”massaman curry” med broccoli, spenat, basmatiris och salladslök

Onsdag

Grönt
Vegetarisk Bourgignon med stekt ost, smålök och potatismos

Skönt
Högrev BBQ med smörad majs, salsa fresca, gräddfil och paprikapotatis

-Nyttigt 410 kcal-
Fiskgryta ”massaman curry” med broccoli, spenat, basmatiris och salladslök

Torsdag

Grönt
Bakat ägg med jordärtskockskräm, lagrad ost och syrade grönsaker

Skönt
Rostbiff ”provencale” med stekta bönor, vitlökssmör och råstekt potatis

-Nyttigt 410 kcal-
Fiskgryta ”massaman curry” med broccoli, spenat, basmatiris och salladslök

Fredag

Grönt
Kikärtsbiffar med paprikakräm, couscous, örtyoghurt och marinerad gurka

Skönt
Fläskschnitzel med chorizosmör, rostad potatis och citronmarinerad zucchini

-Nyttigt 410 kcal-
Fiskgryta ”massaman curry” med broccoli, spenat, basmatiris och salladslök

______________________
orangeriet@mattiasmat.se
0500-44 89 82
Kanikegränd 3B, 541 34 Skövde

Dela
Share This