Orangeriet v. 12
Lunch
Måndag – Fredag 11.15 – 13.30
Måndag
Skönt
Burgarmåndag! Smashburgare med karamelliserad lök, cheddarost, tryffelmajjo & ugnsrostad potatis
Klassiskt
Sirapsstekt fläskkarré med torkade plommon, bakad lök, dragonvelouté & kokt potatis
Grönt
Pumparisotto med kronärtskocka, curryolja & getost
Tisdag
Skönt
Bakad sejrygg med röd curry -& skaldjurssås, pakchoi & kryddkokt ris
Klassiskt
Sirapsstekt fläskkarré med torkade plommon, bakad lök, dragonvelouté & kokt potatis
Grönt
Svampcanneloni med rucola, ädelost & päron
Onsdag
Skönt
Fiskgryta med saffran, fänkål, vitt vin, grädde, blåmussla & dillpotatis
Klassiskt
”Ragu bolognese” med rigatoni, parmesan & rostad tomat
Grönt
Pestomarinerade potatisbullar med linser, grönkål & småpotatis
Torsdag
Skönt
Kycklingfärsbiff med apelsin & ingefära, misomajjo, palsternacka & rostad kycklingsky
Klassiskt
Kungsflundra ”Grenoble” med kapris, rödbeta, brynt citronsmör & potatisstomp
Grönt
Koreansk pannkaka med vitkål, sesam, rostad mandel, tofu -& chillimajjo
Fredag
Skönt
Mixed Grill på nötkött & kryddig korv med rotfruktsgratäng, bbq, rostad majs & isad silverlök
Klassiskt
Kungsflundra ”Grenoble” med kapris, rödbeta, brynt citronsmör & potatisstomp
Grönt
Helbakad blomkål ”Tandoori” med vildris, yoghurt & salladslök
______________________
orangeriet@mattiasmat.se
0500-44 89 82
Kanikegränd 3B, 541 34 Skövde