Radio Falköping 90,8 MHz

Radio Falköping – bygdens närradio.

Lyssna på bästa musikkanalen, Radio Falköping spegla föreningslivet + kommunal information

Radio Falköping 90,8 MHz

  

Möt ett härligt gäng på Radio Falköping Roger Andersson, Christian Olsson Silvervidh eller PeO Dalesjö.

Falköpings Närradioförening bildades 1983 Här finns radion forfarande kvar och av det 15-tal föreningar som i dagsläget sänder. I motsats till ett vikande intresse på många orter, har den lokala radion i Falköping utvecklats till att bli en bygdens radio, en radio som förutom att spegla föreningslivet. Är med där det händer och när det händer, detta ger kommuninvånarna inte bara Kommunal information utan alla typer av aktiviteter och aktualiteter kan man få höra i radion.

Många tycker dessutom att 90,8 MHz är den bästa musikkanalen, där man får höra låtarna från förr, dom man nästa aldrig får höra i nån annan kanal.

Tjänster Radio Falköping kan hjälp dig som förening med att spela in och sända program. Antingen i studion eller från någon annan plats i eller utanför kommunen. Vi har teknik och personal för att livesända inte bara radio från konserter eller andra events. Letar du musik till ditt program? Radions skivarkiv innehåller mer än 130 000 låtar, från i stort sett alla musikstilar. Via radions unika söksystem är det lätt att hitta det du söker. Skulle du vilja sända radio, tveka inte, vi berättar gärna om hur det går till och vad det kostar.

Webb-TV tjänster Strömmande media via Internet, expanderar snabbt. I dag är det inte bara via datorn man tittar, läsplattor (iPad) och mobiltelefoner som kan visa rörlig bild finns hos flera miljoner Svenskar i dag och om något år är denna siffra säkert fördubblad då medianpassade TV-mottagare nu planeras av flera tillverkare. Vi har teknik och personal för att livesända föreläsningar och konserter eller andra events. Om du vill låta tusentals tittar se, eller bara en mindre grupp på något tiotal, så har vi alternativen för dig. Om du vill låta ALLA fritt få se, eller bara en utvald grupp med inloggning och lösenord, så har vi lösningen Webb-TV är ett kostnadseffektivt alternativ att nå sina medarbetare som finns utspridda på olika platser i landet med utbildning och information.

Vill du veta mer, tveka inte, vi berättar gärna om hur det går till och vad det kostar. Ring oss eller maila oss.

Asle ta stugby

Kontakta oss

Telefonnr: 0515-17235

Mail: info@fnf.nu

Hemsida: www.fnf.nu

Adress

Eriksgatan 2, 521 41 Falköping

58.169786, 13.546979