Skapa din egen hemsida i WordPress med Diviguiden

Vill du bygga en snygg hemsida som är enkel att uppdatera? Diviguiden visar dig hur. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren webbdesigner, skapar en egen hemsida i WordPress i tre steg:

Börja här

Registrera domän och webbhotell
Installera WordPress.org
Designa din hemsida med WordPress-temat Divi
Skapa din hemsida i WordPress.org

Se instruktions videon »

Diviguiden är skapad av Duse Media – en digital byrå i Malmö

Varför WordPress?

WordPress är världens mest använda plattform för att bygga hemsidor. Var tredje hemsida i världen är faktiskt byggd i WordPress. Anledningarna är flera: WordPress.org är gratis med öppen källkod. Det är också ett användarvänligt och flexibelt CMS. WordPress används av allt från bloggare och små- och medelstora företag till stora stora företag som Disney, Mercedes-Benz, Sony och BBC.

Varför Divi?

För att bygga en hemsida i WordPress måste du ha ett så kallat tema. Divi är världens mest använda WordPress-tema med över en halv miljon användare. Med Divi kan du antingen välja färger, form och typsnitt helt själv eller så kan du använda någon av de 100-tals kostnadsfria mallarna som ingår.

Den största styrkan med Divi är den användarvänliga sidbyggaren Divi Builder som låter dig skriva direkt på sidan och flytta innehåll genom att dra och släppa. Det finns många gratis teman till WordPress, men Divi är en bra investering som kommer att bespara dig mycket tid och ge ett riktigt bra resultat. En Divi-licens kan dessutom användas på hur många hemsidor som helst.

Är Diviguiden gratis?

Diviguiden är helt gratis, inklusive den tre timmar långa instruktionsvideon. WordPress är också gratis att ladda ner och installera.

Det som kostar en slant är din domän (adress), ditt webbhotell (hosting) och premium-temat Divi. På Diviguiden hittar du bra erbjudanden och rabattkoder för både webbhotell och Divi.

Bygg din hemsida med Diviguiden