Antikkompaniet i Larv – Antikt och Loppis

Upptäck den största antik- och loppmarknaden i Larv på Antikkompaniet.

Upptäck unika skatter och gå tillbaka i tiden med våra möblerade rum.

Antikkompaniet i Larv – Antikt och Loppis

             

Är du ett fan av allt som är antikt och Loppis? Älskar du att upptäcka unika skatter från olika tidsepoker? Då kommer du att falla pladask för Antikkompaniet i Larv!

Denna antik- och loppisbutik ligger inbäddad i hjärtat av Sverige och är en av de största i sitt slag, med en imponerande yta på 5000 kvadratmeter. Och låt mig säga dig, varenda centimeter av den ytan är full av historia och charm!

Lokalerna är byggda i små miljöer, möblerade rum som förflyttar dig tillbaka i tiden och får dig att känna dig som om du vandrar genom ett museum. Det är en upplevelse utan dess like, och den väntar på dig på Antikkompaniet i Larv. Mestadels av butiken är tillgänglig för rullstol.  

Oavsett om du är ute efter en ny kristallkrona, mysiga kuddar, eleganta stolar, vintagelampor, fint porslin eller unika prydnadsföremål så hittar du allt här, vackert organiserat och utställt. Och med så mycket utrymme att utforska kommer du säkert att upptäcka något alldeles speciellt.

Så vad väntar du på? Kom och besök Antikkompaniet i Larv och upptäck historiens magi som kommer till liv. Vi ser fram emot att få dela vår passion för antikviteter med dig!

Öppet café på sommarhalvåret.

Asle ta stugby

Kontakta oss

Telefonnr: 0704-20 08 88

Mail: antikkompaniet@gmail.com

Hemsida: www.secondhandbutiken.se

  

Esters Café Antikkompaniet

Adress

Borgavägen 3  53462 Larv

58.190275, 13.1251

Asle ta stugby
Dela
Dela Sidan