Ateljé Maria Segerström i Falköping

Ateljén är öppen med förbokade besök för att beskåda och kanske hitta något ni gillar.

Välkomna till Marielund Vilske-Kleva i Falköping.

Ateljé Maria Segerström i Falköping

          

Konstnär & Konstgrafiker i Falköping, jag bjuder in konstintresserade och berättar om mitt intresse och hur jag jobbar med olika typer av grafik.

I min ataljé ordnar jag kvällar för konstintresserade, exempelvis konstföreningar. Jag berättar exempelvis om hur jag arbetar och vad som inspirerar mig och visar min konst. Eller också kan jag berätta och visa hur man arbetar med olika typer av grafik.

Jag tycker om att arbeta med mönster och figurer. Olika mönsters effekter på ytor intresserar mig. Bilder som jag gör speglar det jag möter runt omkring mig.

I Vilske-Kleva utanför Falköping hittar ni min ateljé. Här arbetar jag och här har jag också en utställningslokal. Ataljén är öppen med förbokade besök för att beskåda och kanske hitta något ni gillar.

Varmt välkomna att kontakta mig.

 

Adress

Marelund Vilske-Kleva, 521 94 Falköping

58.21421, 13.45920