Butiken på Karlsfors

Välkommen till Butiken på Karlsfors med café! Vi är glada över att få dela vår passion för inredning med dig. Nära Silverfallet.

Välkommen till Butiken på Karlsfors! En unik och härlig inredningsbutik som ligger på Karlsfors Gård, där du kan utforska en värld av heminredning och livsstilsprodukter. När du kliver in blir du genast förflyttad till ett mysigt och personligt utrymme som en gång var ett gammalt grisstall.

Vår butik är den perfekta platsen för att hitta något nytt till ditt hem, eller för att skämma bort dig själv eller en älskad person med en genomtänkt present. Oavsett om du firar en födelsedag, ett bröllop eller en studentprestation har vi något som passar alla tillfällen.

Dessutom kan du under ditt besök i vår butik njuta av en ångande kopp kaffe, ett uppfriskande te eller en dekadent varm choklad. Vi erbjuder till och med iskalla Liljedalens Äpplemust tillverkade i Skara, tillsammans med ett läckert urval av Kling’s glass, kokosbollar och andra lätta fikaalternativ. Smörgås på beställning åt dig.

På butiken på Karlsfors är vi stolta över att erbjuda en unik och personlig shoppingupplevelse. Så kom och besök oss på butiken på Karlsforsoch låt oss hjälpa dig att hitta det perfekta tillägget till ditt hem eller den perfekta presenten till din älskade.

Vi ser fram emot att få träffa dig snart!

Vi är mer än bara en butik – vi är en informationspunkt för Skövde kommun och erbjuder gratis broschyrer och foldrar så att du kan upptäcka alla spännande upplevelser som detta fantastiska område har att erbjuda. Från de hisnande Silverfallen till de fantastiska sevärdheterna runt Karlsfors – vi har allt du behöver.

Varmt Välkomna!

Asle ta stugby
Inget evenemang hittades!

Kontakta oss

Telefonnr: 070-385 45 15

Mail: info@karlsfors.se

Hemsida: www.karlsfors.se

  

Adress

Butiken på Karlsfors, Karlsfors Gård, Lerdala, Sverige

58.494885, 13.744101

Asle ta stugby
Dela
Dela Sidan