Cattis Porslin

Besök Cattis Porslin i Gökhem för att uppleva unikt handmålat porslin av Catarina Larsson.

Webshop och kreativa kurser tillgängliga.

Cattis Porslin

           

Cattis Porslin, grundat av Catarina Larsson år 2007, är välkänt för sitt vackra handmålade porslin. Butiken och verkstaden är belägen i Gökhem, strax utanför Falköping, där besökare kan inspireras av Catarinas konst samt den omgivande naturen och kulturlandskapet. För de som inte har möjlighet att besöka butiken finns även en webbshop där porslin och målningstillbehör kan köpas. Cattis Porslin är också en återkommande deltagare på olika mässor runt om i Sverige, där Catarina gärna träffar och hälsar på kunderna​.

Catarinas passion för porslinsmålning började redan 1994, och genom åren har hon utvecklat en distinkt stil som återspeglas i de produkter som säljs både i gårdsbutiken och online. Butiken erbjuder en mängd olika porslinsartiklar och tillbehör som färger, penslar och olja, vilket gör det möjligt för besökare att själva prova på porslinsmålning eller ta med sig en unik del av Cattis Porslin hem​​.

För de som är intresserade av mer än bara porslin, delar Catarina även med sig av sin släktforskning och fotografier av sina katter på hemsidan, vilket ger en personlig touch och visar bredden av hennes kreativa intressen​​.

Varmt Välkomna 

Kontakta oss

Telefon: 0739-186586

Mail: info@cattisporslin.se

Hemsida: www.cattisporslin.se

Adress

Gökhem Liden Falköping

58.173011, 13.410165