Herrtorps Qvarn – Natursköna upplevelser

Följ med oss på en oförglömlig Herrtorps Qvarn-upplevelse, från bäversafari till själs- och naturnärande måltider.

Vår naturliga konferensanläggning är perfekt för ditt nästa evenemang. Boka nu.

Herrtorps Qvarn – Natursköna upplevelser

Säsongsöppet se hemsidan

                     

Välkommen till Herrtorps Qvarn, där natursköna upplevelser är vad vi specialiserar oss på! Vår passion för naturen och alla dess underverk har lett oss till att skapa oförglömliga upplevelser för alla våra besökare.

Tänk dig detta – kvällsljuset sänker sig sakta över älven, nattdjuren kommer ut för att leka, och du är mitt i alltihop! Det är dags för Bäversafari, en upplevelse som kommer att få dig att häpna över naturens skönhet. Våra guidade turer tar dig med på en resa du aldrig kommer att glömma, och vi lovar att du kommer att lämna oss med en nyfunnen uppskattning av världen omkring oss.

Men det är inte allt vi har att erbjuda. Ta en promenad längs ån, så kommer du att märka att vi tar plast på allvar. Vi bryr oss om miljön och vill göra vår del för att hålla den ren. Lyssna på det brusande vattnet och njut av en meny baserad på råvaror som gör både själen och naturen gott. Att långsamt få smak för mat som är närproducerad och hållbart producerad är en resa som vi gärna tar med dig på.

På Herrtorps Qvarn är vi stolta över att kunna säga att vi är mer än bara ett företag – vi är en familj. Vi ser fram emot att dela vår passion för naturen med dig och skapa upplevelser som varar livet ut. Kom till oss och låt oss utforska världens underverk tillsammans!

Våra menyer är utformade för att lyfta fram de färskaste och mest utsökta ingredienserna som finns i våra närliggande skogar, gårdar och sjöar.

När du kliver in genom dörrarna till vår restaurang möts du av den lockande doften av våra skickligt tillagade rätter, gjorda med kärlek och omsorg om miljön. Vårt kök är mest inriktat på fisk, som vi hämtar på ett hållbart och ansvarsfullt sätt från de lokala sjöarna. Men oroa dig inte, vi erbjuder också utsökta vilträtter och vegetariska rätter, så det finns något för alla!

På Meny Herrtorps Qvarn anser vi att den perfekta måltiden bör åtföljas av en perfekt dryck. Därför har vi ett skräddarsytt urval av ekologiskt vin och lokal öl som kompletterar våra rätter. Från krispiga vita till djärva röda, vi har det perfekta vinet som passar dina preferenser.

Vi är stolta över vår förmåga att skapa en matupplevelse som är både hållbar och utsökt. Vårt uppdrag är att förse våra kunder med den färskaste, mest hälsosamma mat man kan tänka sig och samtidigt stödja lokala bönder och producenter. Så kom in och upplev magin på Herrtorps Qvarn med egna ögon!

Asle ta stugby
Asle ta stugby
Inget evenemang hittades!

Kontakta oss

Telefonnr: 0511-37 21 73

Mail: info@herrtorpsqvarn.se 

Hemsida: www.herrtorpsqvarn.se

  

Adress

Herrtorps Qvarn, Härlunda Herrtorp Kvarn, 532 94 Skara, Sweden

58.335361, 13.416656

Asle ta stugby