Köttex Mat – Götene

Delikatessbutiken hos Köttex Mat gör det alltid enkelt för Dig!

Butiken har stor sortering av svenskt kött, delikatesser, ostar, smörgåsar, färdigmat och mycket mera.

Dagens Varma Lunch kan avhämtas mån – fredag.

 Köttex Mat – Götene

             

Köttex grundades 1987 av Tore och Elisabeth Eriksson. Affärsidé var vid denna tidpunkt att ta fram ett välputsat svenskt kvalitetskött till försäljning i livsmedelsbutikerna.

Första förfrågan om catering kom 1990 och då skapades Köttex exotiska planka.

Köttex har vid två tillfällen fått mottaga priser för sin ”höga kvalitet på tillagade matprodukter.” 1994 blev Köttex  “Årets Företagare” och 1996 erhöll Köttex Hushållningssällskapen i Skaraborgs pris ”För främjande av matkulturen i Skaraborg”. Köttex fick under 2015 pris för Skaraborgs godaste julskinka samt 2016 topplacering och hedersomnämnanda för sin goda grynkorv.

Åren har gått och verksamhetens inriktning och affärsidé har utvecklats och förändrats med och över tiden. Köttex har hunnit med att starta lunchrestauranger, företagsrestauranger, catering, delikatessbutik, försäljning till återförsäljare, leverans av skolmat, portionsrätter och det senaste tillskottet är ”varm lunchen” som kan hämtas vardagar i delikatessbutiken.

Catering utgör idag den största verksamhetsgrenen vilket innebär att vi lagar mat till såväl större fester, bröllop, företagsarrangemang samt mindre privata fester av olika slag.

I butiken kan du handla våra produkter direkt utan förbeställning. Vi har även gott om delikatesser från lokala som globala producenter.

Vi är Certifierade enligt IP Livsmedel Grundcertifiering, framtaget av Sigill Kvalitetssystem AB

Kontakta oss

Tel: 0511-596 51

Mail: info@kottex.com

Hemsida: www.kottex.com

 

Adress

Lundängsgatan 9, 533 91 Götene

58.538016, 13.5093