Ålleberg Café och  Restaurang

Njut av fantastisk utsikt och utsökt mat på Ålleberg Café och Restaurang.

Prova våran minigolfbana medan du ser drakflygarna sväva ovanför.

Välkommen till Ålleberg Café och Restaurang, där den hisnande utsikten bara är början på en oförglömlig matupplevelse!

Vårt läge i utkanten av Ålleberg erbjuder Falköpings bästa utsikt på flera mils avstånd, och du kommer inte att hitta en vackrare solnedgång någon annanstans. När du sitter på vår uteplats kan du se skärm- & drakflygarna genom himlen bara ett stenkast från restaurangen.

Svenska Segelflygförbundet har en startpunkt från Ålleberg, så du kan vara säker på att bevittna ett otroligt spektakel medan du njuter av din måltid. Men utsikten är bara pricken över i:et – vår meny är fylld av läckra rätter som garanterat kommer att tillfredsställa även den mest kräsna smaklök. Oavsett om du är på humör för en lätt lunch eller en fika har vi allt du behöver.

På Ålleberg Café och Restaurant är vi stolta över att kunna erbjuda våra gäster en matupplevelse som är oöverträffad. Från vår varma och välkomnande personal till vårt fantastiska läge och vår luncher, fika strävar vi efter att överträffa dina förväntningar varje gång du besöker oss.

Ålleberg Café & Restaurang – Inbäddat i hjärtat av naturen erbjuder vi en rad aktiviteter som vandringsleder, hisnande vyer och en 12-håls minigolfbana. Våra campingplatser och stuguthyrningar ger dig alla nödvändiga bekvämligheter, inklusive duschar, toaletter och en tömningsplats.

Varmt Välkomna!

Asle ta stugby

Adress

ÅLLEBERG 1, 521 97 Vartofta

58.137614, 13.598456

Asle ta stugby