Flämslätt Stifts- och Kursgård

På Flämslätt Stifts- och kursgård kan ni avnjuta naturen och svensk husmanskost.

Boka vistelsen på Hotell, Vandrarhem / Konferens & läger.

Vallevägen Skara.

 Flämslätt Stifts- och Kursgård

                       

Restaurangen

Köket på Flämslätt har ett gott matrykte, man förädlar enkelheten i den klassiska husmanskosten med känsla & stor yrkesstolthet som präglar kockarnas vardag.

Dagens Lunch / Söndagslunch avnjuter ni hos oss.

Önskas catering inför fest, bröllop, dop så kontakta oss så hjälper vi er.

Boende

Vi har lagt stor vikt på att få rogivande hotellrum som ger våra gäster en känsla av lugn och välmående. Vårt vandrarhem ligger inbäddat i skogskanten för dem som önskar enklare boende.

– Hotellet erbjuder totalt 38 rum med god standard. De flesta av dessa hotellrum har dusch och toalett samt TV som standard. Vi har även ett fåtal hotellrum med handfat, dusch och wc i korridor strax utanför rummen.

– Vandrarhemmet har 80 bäddar, Blåklockan och Prästkragen erbjuder trevliga rum med enkel standard och ett trevligt grönområde strax utanför, samt endast 200 meter till Flämsjön, en unik och välbesökt badplats.

Konferens

Flämslätt har en intressant och attraktiv miljö för kurser och konferenser. Därför ges goda förutsättningar för naturliga anknytningspunkter till etik, livsåskådning och personlig utveckling.

Vår förhoppning är att ge våra konferensgäster de bästa förutsättningarna för inspirerande och givande möten i alla lägen.

Läger

Ta med din grupp, förening på läger till Flämslätt. Här kan ni bl.a. bada, paddla kanot och idrotta utomhus såväl som inomhus i vår fina gymnastiksal – Jättasalen.

Vi tillsammans med Vallevägen förening kan erbjuda er att hyra cykler för att upptäcka våran vackra natur vi har runt om kring oss.

Varmt Välkomna att ta ett besök till oss.

Kontakta oss

Telefon: 0511 – 304 40

Mail: info@flamslatt.se

Hemsida: www.flamslatt.se

Adress

Flämslätt stifts-och kursgård 541 97 Lerdala

58.460727, 13.681422

 

Dela
Dela